• Alles
 • (10)
  Film
 • (8)
  Overig
 • (25)
  Bijeenkomst
 • (5)
  Sport
 • (2)
  Theater
 • (4)
  Inloop-Opendag
 • (6)
  Natuur
 • (1)
  Evenement
 • (27)
  Muziek
 • (17)
  Cursus-Workshop

Band Zonder Banaan

zaterdag 7 december 22:00 uur

BZB

Vanaf 2020 speelt deze band alleen nog op hun eigen en enkele grote festivals, dit wordt de laatste elektrische show van 2019 in Zuid-Holland! Alle remmen los, hier moet je zeker bij zijn!

Kaartverkoop

Voorverkoop: € 15,00 (excl. reserveringskosten)

Aan de deur: € 20,00

Entree

Deur open: 22.00 uur

18+

Programma

DJ

23.30 uur: Band Zonder Banaan

DJ

2019 laatste concertjaar van BZB

De heren van BZB (Band Zonder Banaan) kondigen aan dat 2019 hun laatste concertjaar is. Zanger Fred van Dijk heeft te kennen gegeven dat hij meer tijd wil vrijmaken voor zijn gezin en zijn restaurant. Doorgaan met een andere zanger is geen optie voor BZB en daarom hebben ze besloten om de touragenda vanaf volgend jaar zo goed als leeg te houden. In 2020 spelen ze vooralsnog alleen op hun ‘eigen’ festivals Alle Remmen Los Festival tijdens Hemelvaartsweekend en FestyLand in Volkel. “Maar als bijvoorbeeld Jan Smeets belt, dan maken we uiteraard graag een uitzondering!”, aldus bandmanager Rien Somers. In 2019 wordt er al rekening gehouden met de wensen van Fred en zal er iets meer lucht zijn in de agenda. Onlangs heeft BZB het nieuwe album Domme Dingen Doen gepresenteerd waarmee de band terugkeert naar zijn roots: stevige folkrock met een hoog feestgehalte. BZB zag in december 1992 het levenslicht. Wat een eenmalig optreden onder de naam Band Zonder Banaan zou worden op een schoolfeest, mondde uit in een feestband die tot op de dag van vandaag een begrip is op de Nederlandse podia. Pinkpop, Parkpop, Lowlands, Paaspop en Zwarte Cross meldden zich en deze werden, net als bijna elk ander festival, met glans overwonnen. Vervolgens bestormden zij 80 tot 100 keer per jaar alle denkbare podia in Nederland. Om het 25-jarig jubileum te vieren organiseerden zij in 2018 het Alle Remmen Los Festival in Loosbroek. Inmiddels is besloten om hier een jaarlijks festival van te maken.

BZB

Wat ooit begon als een eenmalig optreden is nu, ruim twee decennia later, nog steeds een begrip in het Nederlandse live-circuit. Met een enorme bak live ervaring is de band uitgegroeid tot een muzikale kameleon die zich op elk podium thuis voelt. Of dit nu is in een grote feesttent, in een kroeg tijdens de sfeervolle unplugged optredens, in het theater of op een festival. Dit kleurrijke gezelschap maakt er overal een overrompelend, dampend optreden van. BZB staat voor feest, spelplezier, interactie en theatrale acts, verpakt in een energieke liveshow. Gewapend met krakers zoals Echte Vrienden, Koning Pintenman, Ik Leer Het Nooit en de Bankzitter, is stilstaan onmogelijk en tovert BZB een zaal, tent of festivalweide moeiteloos om in een feestende massa. Kortom: FEEST!


deel deze activiteit

Locatie

Flora Boskoop
Boskoop
Parklaan 4Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden