• Alles

Praat over kanker bij Straat-hof

dinsdag 12 februari 10:00 t/m 12:00 uur

Renate Jansen

Nieuw Vennep, 1 februari 2019 – Op dinsdag 12 februari 2019 heeft het Adamas Inloophuis weer een inloopochtend op Kampeerboerderij De Straat-hof. Inwoners van Kaag en Braassem die geconfronteerd zijn met kanker kunnen daar iedere 2e dinsdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur terecht voor een lotgenotengesprek en koffie met verse melk van de boer.

1 op de 3 mensen wordt geconfronteerd met kanker. Als patiënt, naaste of nabestaande. Wanneer kanker op je pad komt krijg je te maken met veel onzekerheden, vragen en emoties. Veel mensen hebben behoefte aan een luisterend oor of praktische informatie. Om samen met lotgenoten te praten, of om een activiteit te doen. In Nieuw-Vennep staat een fantastisch mooi inloophuis, Adamas, maar dit is voor veel inwoners van Kaag en Braassem net iets te ver, of zijn ze hier gewoon niet van op de hoogte. “Daarom komen wij naar de inwoners toe, door op locatie bij De Straat-hof een lotgenotengesprek aan te bieden”, aldus Annelies Osinga, coördinator Adamas Inloophuis.

Petra Kors en Aad Straathof, eigenaren van de kampeerboerderij, stellen een prachtige ruimte beschikbaar waar ze de inwoners van Kaag en Braassem één keer per maand een inloopochtend aanbieden.

Bewoners van Kaag en Braassem zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen en een heerlijke cappuccino te drinken met melk van eigen koeien.

Locatie: Kampeerbo


deel deze activiteit

Locatie

Kampeerboerderij Straat-hof
Leimuiden
Willem van der Veldenweg 57
2451bb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.