• Alles

Nieuwjaarsconcert 2018

zondag 14 januari 12:00 uur

Op zondag 14 januari organiseert stichting Muziek uit ’t Hart het traditionele Nieuwjaarsconcert in Studio Oosterman te Aarlanderveen.

Dit koffieconcert in het kader van "Muziek uit 't Hart" wordt verzorgd door twee popkoren. Om 12:00 uur zal het koor ‘Simply the Best’ het spits afbijten met bekende klassiekers uit de populaire muziek vanaf de jaren 1960. Dit gebeurt onder de bezielende leiding van Ibo van Ingen. Dan volgt een pauze waarna Popkoor ‘Pur Sang’ het podium bestijgt. Pur Sang staat eveneens onder leiding van Ibo van Ingen. Beide koren worden muzikaal begeleid door de band ‘The Young Ones’. Naast de koormuziek zullen ook solostukken worden gezongen door koorleden. Na afloop van het concert is er een gezellige nieuwjaarsreceptie, waarbij onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwe jaar wordt ingeluid.

Kortom, een muzikaal feestje dat u niet mag missen!

Het koffieconcert begint om 12.00 uur in Studio Oosterman aan het Noordeinde 62 te Aarlanderveen. De toegang is gratis. Meer informatie over de organiserende stichting Muziek uit 't Hart is te vinden op www.muziekuithethart.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Studio Oosterman

Noordeinde 62
2445xg


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.